Berichten zoeken

Wat is een minilening?

Een minilening is het lenen van een klein bedrag tot 1500 euro zonder BKR toetsing. De minilening wordt ook wel flitslening, flitskrediet, of voorschotje genoemd. De minilening heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen in Nederland. Dit komt enerzijds door het gemak van het aanvragen (minder dan 5 minuten) en anderzijds de snelle goedkeuring en uitbetaling.

Kleine lening

De minilening is een kleine lening met een korte looptijd tot maximaal 62 dagen en kan in 2 termijnen afgelost worden vanaf een aanvraag van 1000 euro. Onder dit bedrag dient het in 1 keer te worden terugbetaald.

Geen BKR toetsing

Bij het aanvragen van een minilening wordt geen BKR toetsing uitgevoerd, een goedgekeurde aanvraag wordt ook niet bij het BKR aangemeld. Veel mensen refereren dan ook aan anoniem geld lenen. Het heeft namelijk geen invloed bij het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek.

Geautomatiseerde snelle aanvraag procedure

Het gehele proces van aanvragen verloopt uiteraard online en is volledig geautomatiseerd. Dit houdt in dat je direct op je scherm te zien krijgt of je lening is goedgekeurd of dat de kredietverstrekker wellicht nog gegevens van je nodig heeft.

Binnen 24 uur geld op je rekening

Na goedkeuring van je aanvraag kun je binnen 24 uur het gewenste bedrag op je rekening verwachten.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Evenkijken), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.