Waarom werkt mijn Quooker niet

Het is geen prettig gevoel als je probeert te koken of af te wassen en je Quooker-kraan doet het niet. Het lijkt misschien het einde van de wereld, maar maak je geen zorgen! Het eerste wat je moet doen, is contact opnemen met de Quooker-klantenservice. Zij zullen je kraan inspecteren en je helpen erachter te komen wat er mis mee is. Als je geen garantie meer hebt op je Quooker dan moet je misschien verder kijken om te kijken of iemand het kan repareren.

Wat te doen met een kapotte Quooker kraan

Als je een kapotte Quooker-kraan heeft, meet dan eerst de waterstroom aan de bovenkant van de kraan. Als er geen waterstroom is, volg dan deze stappen

  1. Draai alle kranen open en laat eventuele druk die zich in de leidingen opbouwt;
  2. Controleer op lekken aan beide uiteinden van de kraan;
  3. Draai eventuele losse bouten of moeren met de hand of met een verstelbare sleutel of tang vast;
  4. Spoel de bezinksel afzetting weg door de beluchter (het scherm binnenin) te demonteren en grondig met zeep en warm water af te wassen.

Doet je Quooker het dan nog niet dan moet je kijken of er een vakman is die je kan helpen om je Quooker te laten repareren.

Laat een vakman je Quooker repareren

Als je niet weet hoe je je kapotte Quooker kraan moet repareren of iemand kunt vinden die je kan helpen om je Quooker te laten repareren, dan is het tijd om een professional te bellen. Een vakman vinden. Maar welke vakman heb je nodig? Er zijn twee soorten professionals die je kunnen helpen om je kapotte Quooker te repareren. De eerste is een erkende loodgieter, en de tweede is een technicus die apparaten repareert.

Een loodgieter is een vakman die naar school is geweest en weet hoe hij je kapotte Quooker moet repareren kraan. Een loodgieter heeft ook toegang tot onderdelen die moeilijk te vinden zijn, zodat hij ze indien nodig kan vervangen.

Een technicus die toestellen repareert is iemand die is opgeleid om apparaten zoals je Quooker te repareren. Je kan technici vinden door vrienden of familieleden te vragen die van hun diensten gebruik hebben gemaakt, door een medewerker van de Quooker-klantendienst te vragen, of door in het telefoonboek te kijken. Je kan ook online technici vinden. 

Weet je niet welke vakman je Quooker kan repareren? Kan dan snel eens online naar alle vakmannen die je met het probleem kunnen helpen!

Door admin