Berichten zoeken

Voedingssupplementen van puur natuur én voor vrouwen: Donnea

Donnea omschrijft zichzelf als een merk door vrouwen, voor vrouwen en heeft als doel supplementen gezonder en vooral duidelijker te maken. Vandaag de dag zijn er vitaminen en mineralen in alle maten en vormen verkrijgbaar, maar hoe geraak ik van mijn vermoeidheid af? Wat moet ik nemen en hoe lang? En welke effecten heeft dit op mijn lichaam?

Daarnaast zijn supplementen vaak hoog gedoseerd, waardoor een kortstondig positief effect optreedt, gevolgd door een oververzadiging in het lichaam.

Donnea pakt het echter anders aan en vertrekt vanuit specifieke symptomen: droge huid, stress, vermoeidheid, … Dit maakt het uitkiezen van supplementen heel wat makkelijker. En mooi meegenomen: elke kuur is correct gedoseerd en 100% natuurlijk.

Hun eerste product heet Energy & Me en zijn supplementen tegen vermoeidheid. In tegenstelling tot vele andere energiesupplementen bevat Energy & Me geen synthetische cafeïne, maar een mengeling van natuurlijke ingrediënten zoals groene thee en ginseng.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (hello), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.