visgraat-laminaat-vloer

Een visgraat laminaatvloer is een perfecte manier om een vleugje design en elegantie aan je huis toe te voegen. Er zijn zoveel designs en kleuren beschikbaar, dat je er altijd een kunt vinden die bij de rest van je inrichting past. Dit type vloer is ook gemakkelijk te onderhouden, dus het zal niet tijdrovend of moeilijk voor je zijn! Bekijk deze geweldige voordelen voordat je vandaag nog een visgraat laminaat vloer voor je huis kiest.

De voordelen van visgraat laminaat vloeren

Visgraat laminaat vloeren zijn perfect voor huiseigenaars die de look en feeling van hun huis willen verbeteren zonder een serieuze renovatie te moeten uitvoeren. Het mooie van dit type vloer is dat hij in elke kamer kan worden gelegd, of zelfs maar in één kamer! Dit maakt het ongelooflijk veelzijdig en geschikt voor elke huiseigenaar. Visgraat laminaatvloeren hebben ook een heleboel voordelen, niet alleen op het gebied van stijl. Het is bestand tegen krassen en vlekken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over beschadiging van je vloeren. Je kan ook kiezen uit prachtige afwerkingen, wat betekent dat je er een zult vinden die perfect past bij de inrichting van je huis.

Hoe leg je een visgraat laminaat vloer?

Nadat je vloer is voorbereid, is de volgende stap de visgraat laminaatvloer. Meet de breedtes en lengtes om een idee te krijgen van hoeveel je nodig hebt. Het is belangrijk te weten dat je aan elke kant van de kamer een paar centimeter extra nodig hebt om de vloer af te werken. Eenmaal gemeten, zaag je de planken af zodat ze dezelfde lengte hebben. Als je lange randen aan de uiteinden van je kamer hebt, kan je deze bijsnijden. Bevestig lijm of ondervloer op de vloer volgens de instructies van de fabrikant. Als dat is gebeurd, hoeven de planken alleen nog maar op hun plaats te worden gelegd!

Hoe onderhoud je visgraat vloer

Om je visgraat laminaat vloer te onderhouden, is het belangrijk om gemorste vloeistoffen en vlekken onmiddellijk te verwijderen. Stofzuig de vloer regelmatig en als er vlekken zijn, reinig deze dan met een oplossing van gelijke delen water en witte azijn. Als je deze oplossing niet wilt gebruiken, zijn er andere geschikte producten beschikbaar.

Mocht je nu ook graag een visgraat laminaat vloer, kijk dan snel online naar alle mogelijkheden. Stel, je komt er echt niet uit, vraag dan om advies bij je plaatselijke bouwmarkt!

Door admin