Berichten zoeken

Vernieuw uw pand met metaal!

Architecten in de regio Eindhoven raden het aan om daken en gevels een vernieuwende uitstraling te geven met metaal. Metaal zorgt ervoor dat uw pand een verfrissende karakteristieke uitstraling krijgt. Daarnaast beschermd en isoleert een dak- en gevelbekleding van metaal uw pand. De vraag naar metaalbewerking Eindhoven is de afgelopen jaren gestegen. Dit komt voornamelijk omdat er veel verschillende metaalsoorten bestaan waar u uit kunt kiezen. Een groot deel hiervan zijn geschikt voor uw daken en gevels. Denk bijvoorbeeld aan aluminium, zink, lood, plastisol, RVS en koper. Deze materialen kunt u op verschillende manieren laten bewerken door de vakspecialisten in Eindhoven.

Sterk staaltje maatwerk

Zetwerk is in principe altijd maatwerk. Er wordt vervaardigd naar de door u opgegeven maten. Zetten is een algemene term voor het buigen van een plaatmateriaal. Middels een kantbank, bankschroef of zetbank kunnen nauwkeurige of ronde hoeken worden aangebracht in het materiaal. Bij zetwerk hoeven de materialen niet aan elkaar gelast te worden. Dit heeft als aangename bijkomstigheid dat het tijd scheelt en dat u een nettere afwerking overhoudt. U krijgt hierdoor een product dat perfect aansluit op uw dak of gevelbekleding.

Heeft u al gedacht aan afdekkappen op maat?

Pandeigenaren in Eindhoven maken gebruik van diverse daktoepassingen om hun pand mee af te werken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan afdekkappen op maat. Dit is een profiel die wordt bevestigd aan de rand van uw dak. Het beschermd uw dak tegen vocht en vuil, en zorgt ervoor dat uw dakbedekking op zijn plaats blijft liggen. Ook beschermt het tegen lekkages. Bij de meeste vakspecialisten in Eindhoven kunt u afdekkappen aanschaffen in bijna elke bedenkbare kleur. Hierin zijn er diverse mogelijkheden omdat elk project een andere uitstraling vraagt.

Vakspecialist nodig voor uw maatwerk metaal?

Bent u op zoek naar een vakspecialist voor uw metaal Eindhoven? Of wilt u simpelweg meer informatie wat een nieuwe dak- en gevelbekleding van metaal voor uw pand of woning kan doen? Ga eens langs bij een metaalbewerkingsbedrijf bij u in de buurt. In de regio Eindhoven zijn er flink wat vakspecialisten die over de kennis en kunde beschikken om u verder te helpen. Gezien ze vaak een machinepark in eigen beheer hebben kunnen ze snel uw producten bij u leveren en een flexibele service aan u bieden.