Alhoewel flatscreen toestellen vaak aan de muur opgehangen worden, zijn tv meubels toch nog altijd gewild. Ze kleden de kamer aan en zijn vooral handig om allerlei spullen in op te bergen.

Diverse soorten tv meubels: voor elk wat wils
De hedendaagse tv kasten bestaan in alle modellen en in diverse materialen. Ga eens een kijkje nemen bij Spectral. Hier vind je diverse hedendaagse tv kasten: kasten op pootjes of die tegen de muur hangen (de zogenaamde 'zwevende' tv meubels). En natuurlijk spelen de afmetingen ook een rol. Alles hangt ervan af waar ze geplaatst worden.

Nieuwe trends in tv meubels
Spectral volgt de trend op de voet. Bij hen zie je tv kasten met strakke vormen zonder handvaten of voegen tussen de laden en er wordt afgewisseld tussen gesloten en open ruimtes. De open vlakken zijn ideaal als boekenrek of om een kunstwerk te plaatsen. 
Bij de huidige tv meubels zien we verschillende kleuren in één kast opduiken, bijvoorbeeld wit met beige of hout. Dit breekt de eentonigheid en geeft allure aan dit meubel. Er wordt gespeeld met hoogtes. Zo kan een tv kast tot tegen de grond perfect gecombineerd worden met een kast op pootjes.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0341-462200 of mailen naar info@spectral.nl.

Door digikring