Op zoek naar een handige manier om je spullen mee te nemen zonder zwaar te hoeven tillen? Denk dan eens aan een Laptop trolley. Op deze manier kun je gemakkelijk alle spullen menemen die je nodig hebt zonder dat je bang hoeft te zijn dat dit te zwaar wordt. Bestel nu je laptop trolley bij Koffer & Tas.

Ruimte
Onze laptoptrolleys hebben voldoende ruimte om de spullen die jij echt nodig hebt mee te kunnen nemen. Daarnaast hoef je de trolley ook niet op te tillen waardoor je hem zo vol kunt stoppen als je wilt. Doordat je voldoende ruimte hebt in de laptop trolley hoef je geen keuzes te maken over wat je mee wilt nemen en wat je thuis kunt laten.

Materiaal
Wij hebben laptoptrolleys in verschillende materialen. Wij hebben bijvoorbeeld hard case laptop trolleys en soft case laptop trolleys. Zo zit er altijd een laptop trolley bij die aan jouw eisen voldoet.

Voor wie?
Wij hebben zowel laptop trolleys voor dames als laptop trolleys voor heren. Ook zijn een hoop laptoptrolleys unisex waardoor ze door beide gebruikt kunnen worden.

 

Overige:

 

Door digikring