Verschillende circuit stickers verkrijgbaar bij Motor-Sticker.com De webwinkel Motor-Sticker.com heeft een enorm ruim aanbod aan stickers voor op de motor. Met een sticker kun je eenvoudig jouw motor een andere uitstraling geven. Het kan ook een manier zijn om jouw motor te personaliseren. Met een sticker van Motor-Stickers.com zal jij je motor met nog meer trots laten zien aan de buitenwereld.

Een van de mogelijkheden bij Motor-Sticker.com is het bestellen van circuit stickers. Zoals de naam al aangeeft zijn dit motorstickers van bekende circuits. Denk hierbij aan TT Assen en Monza. De circuit stickers zijn in diverse kleuren en varianten te koop. Als jouw favoriete circuit er niet tussen staat kan deze vaak speciaal voor je gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met de medewerkers van Motor-Sticker.com.

Kwaliteit en levering

De motorstickers worden gemaakt van de beste materialen om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen. De motorstickers zijn van topkwaliteit zodat geen zorgen hoeft te maken als het regent of als er vuil op komt. De stickers zullen niet zomaar loslaten. De motorstickers worden daarnaast in fullcolour gedrukt, zodat ze niet snel zullen vervagen. Hierdoor blijft jouw circuit sticker lang mooi. Alle artikelen worden geleverd met applicatie tape, zodat je de sticker gemakkelijk zelf op de motor kunt plakken. Nadat je de betaling hebt afgerond, kun je jouw bestelling binnen vier werkdagen verwachten. De bestellingen worden bij Gresbo aangeboden ter verzending.

 

Zie ook:

Caravantrekker

Door digikring