Bent u op zoek naar een leuke tweedehands auto? Dan wilt u waarschijnlijk ook uw huidige wagen inruilen. In dat geval kunt u twee dingen doen: uw vorige auto verkopen of inruilen voor korting op een andere. Bij Okaysion in Joure is het allebei mogelijk, en weet u nog eens zeker dat u de hoogste vergoeding voor uw oude auto of motor kunt verwachten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor inkoop van uw auto en inkoop van uw motor. Ook kunt u bij ons een voordelige tweedehands auto kopen. Zo bespaart u op uw aanschaf en geeft u tegelijkertijd uw auto of motor door aan iemand die er weer plezier van kan hebben.

Een goede prijs bij het inruilen van uw auto

U kunt meerdere redenen hebben om uw auto te verkopen. Misschien zijn de onderhoudskosten te hoog, misschien heeft u al een nieuwe op het oog, en ga zo maar door. Voor iedereen zullen er andere redenen zijn om de vorige auto of motor te verkopen. Wij kunnen u een aantrekkelijk bedrag aanbieden bij inkoop van uw auto of inkoop van uw motor. Voor ons is een inkoop auto of inkoop motor namelijk dé manier om aan occasions te komen. Zo is er voordeel voor twee partijen: u verdient geld met uw oude voertuig, en wij hebben weer nieuwe occasions om te verkopen.

Ook voordelige nieuwe auto’s

De kern van Okaysion ligt vooral op betaalbare wagens met een betrouwbaar en net karakter. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Renault, Seat, en Fiat: stuk voor stuk merken die zich door de jaren heen bewezen hebben. Onze visie is dat dergelijke auto’s altijd een tweede kans verdienen. Daarom staan wij altijd open voor leuke auto’s in ons assortiment. Wilt u graag een andere auto maar is het nog geen tijd om de auto naar de sloop te brengen. Dan is uw oude auto verkopen een goede oplossing. Neem contact met op met de mannen van OKaysion en vraag naar de mogelijkheden voor het inruilen van uw oude auto.

Okaysion
Door admin