Een gladde huid dankzij permanent ontharen
Je lichaam ontdoen van ongewenste haren is een proces dat veel tijd en geld in beslag neemt. Om het even welk middel je gebruikt, je ontharen is vaak een pijnlijk en vruchteloos proces. Wil jij ook liever wat langer in je bed blijven liggen in plaats van uren aan de slag te moeten gaan met een scheermesje of ontharingstrips? Dan is permanent ontharen zeker iets voor jou!

Permanent ontharen met laser
Laserontharing
is één van de populairste methodes om je voor goed van vervelende haartjes te ontdoen. De grootste troef van deze methode is dat het een erg zachtaardig proces is. Hierdoor heb je niet langer last van die pijnlijke rode bultjes of wondjes die vaak ontstaan wanneer je een scheermesje of wax gebruikt.

Hoe gaat Laserontharing in zijn werk?
Wanneer je met de laser over de huid gaat, wordt er een puls doorheen de haartjes gestuurd. In deze haartjes zit Melanine. Dit is een lichaamseigen stof die natuurlijk in het lichaamshaar aanwezig is. Deze stof stuurt de puls vervolgens naar de haarwortel die door de hitte wordt vernietigd. Dankzij de koeltip van het apparaat wordt de omliggende huid niet beschadigd. Na 5 tot 8 laserbehandelingen blijven de haartjes in negentig procent van de gevallen voor altijd weg! Deze methode van permanent ontharen is met andere woorden een echte aanrader!

Ben jij er ook van overtuigd dat permanent ontharen door in de vorm van laserontharing ideaal is voor jou? Maak dan nu een afspraak via www.sensitif.nl of bel direct 020 – 614 10 20

Door digikring