iPhone reparatie New Phone Repair

Uw iPhone weigert, start niet meer op, geen verbinding met wifi of internet, of andere problemen. Dat is onwerkbaar. In deze moderne digitale tijd heeft u uw iPhone nodig, iedere dag. Dus een snelle iPhone reparatie is gewenst. Maar dan wel een iPhone reparatie door een erkend bedrijf niet te ver  van Kortrijk, binnen een half uur te rijden. Een bedrijf waarin u vertrouwen heeft om uw dure iPhone daar te laten repareren. Dan bent u bij ons bedrijf, New Phone Repair, aan het goede adres. Wij hebben al jarenlang ervaring in  iPhone reparaties. Onze monteurs zijn vertrouwd met de interne en externe onderdelen van de iPhone, zij weten precies vast te stellen wat er aan de hand is met uw iPhone en zijn in staat uw iPhone vakkundig en snel te repareren.

Voor een iPhone reparatie in Kortrijk bent u bij New Phone Repair het best uit.

Uw iPhone reparatie moet uitgevoerd worden met de beste materialen. Daarom gebruiken wij bij New Phone Repair originele iPhone onderdelen. Daarmee garanderen wij u het beste van het beste te gebruiken bij een iPhone reparatie. Door het gebruik van deze originele iPhone materialen en gebruik te maken van de meest moderne up to date technieken geven wij u ook garantie op uw iPhone reparatie. Zowel op de onderdelen als op de reparatie zelf krijgt u 6 maanden garantie. Uw rekening voor de iPhone reparatie is uw garantie bewijs, bewaar deze dus goed. 

De iPhone reparatie wordt uitgevoerd door bekwame monteurs.

In al onze zaken dichtbij Kortrijk, waaronder  Antwerpen, Gentbrugge  en Schoten staan de  gediplomeerde reparateurs. Zij hebben de laatste opleidingen genoten op het gebied van iPhone reparaties. Zij zijn enthousiast om uw iPhone reparatie tot een goed einde te brengen, maar zijn ook eerlijk t.o.v. van u i.v.m. de diagnose van de  iPhone reparatie, de prijs en de tijdsduur. Zij vertellen u eerlijk of een reparatie uw iPhone nog waard is. Daarna kunt u altijd zelf beslissen of u uw iPhone achterlaat voor een reparatie ofdat u uw iPhone weer mee naar huis neemt. Bij New Phone Repair is de klant nog steeds koning en heeft deze klant het laatste woord in het wel/niet laten uitvoeren van een iPhone reparatie.

Door digikring