Geautomatiseerde prijzen op Bol.com

Dagelijks kunnen de zeven miljoen bezoekers van Bol.com genieten van een enorm uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten met snelle levertijden en lage prijzen. Door de hevige concurrentie op dit verkoopplatform op kwaliteit, levertijd en prijs zijn consumenten altijd zeker van een goede deal. Voor de zakelijke productaanbieders op Bol.com stelt dit stevige eisen aan hun processen, logistiek en vooral de prijsbepaling. De soms extreme competitie op Bol.com is er de oorzaak van dat prijzen bijna dagelijks en soms meerdere keren per dag worden aangepast. Deze dynamische prijzen op Bol.com zijn een direct gevolg van het beleid van Bol.com om aanbieders te ranken op basis van een aantal vaste factoren, waaronder de prijs. Een lage productprijs leidt tot een hoge ranking in de lijst met productaanbieders en een hoge ranking leidt op zijn beurt weer tot hogere verkopen. Daardoor spelen productaanbieders graag, en veel, met hun productprijzen. Dit stimuleert zakelijke aanbieders om geautomatiseerde prijzen op Bol.com toe te passen.

De repricer van Vleks als antwoord op dynamische prijzen op Bol.com

Geautomatiseerde prijzen zijn prijzen die softwarematig worden aangepast, bijvoorbeeld door de repricing software van Vleks. Deze software scant het productassortiment van concurrenten van een bepaald product en signaleert prijswijzigingen. Op basis van een geavanceerd algoritme, waarin bedrijfsspecifieke factoren en productprijzen van concurrenten zijn opgenomen, berekent de software vervolgens de optimale prijsaanpassing voor de eigen producten en voert deze door. Door effectief op het assortiment bij Bol.com de repricer software van Vleks toe te passen heeft een productaanbieder een belangrijk wapen in handen in de strijd met dynamische prijzen op Bol.com.

Creëer een concurrentievoordeel op Bol.com met repricer

Door op Bol.com repricer software van Vleks te gebruiken creëren zakelijke productaanbieders een cruciaal voordeel ten opzichte van de concurrentie. Het softwaretool van Vleks is een adequaat antwoord op de strategie van dynamische prijzen op Bol.com die veel andere aanbiederen toepassen. Want door geautomatiseerde prijzen op Bol.com toe te passen met de repricer kunnen prijswijzigingen van concurrenten snel en proportioneel worden beantwoord. De repricing software van Vleks is snel, betrouwbaar en flexibel. Bovendien is de repricer eenvoudig in gebruik te nemen. Kies dus op Bol.com voor toepassing van de Vleks Repricer en verhoog uw verkopen.

Kijk voor meer informatie op www.vleks.com of bel direct 0341-202040

Door digikring