Missiewerk is eenorganisatie en bestaat al sinds 2011 en is opgezet als een particulier initiatief dat zich inzet voor minderbedeelde bevolkingsgroepen in Costa Rica. Via het inzamelen van tweedehands spullen zoals meubilair, kledij, speelgoed, keukenspullen, huisdecoratie, etc… in België en Nederland komt Missiewerk aan de nodige goederen die het gebruikt voor het bieden van materiele steun aan deze mensen. Buiten de kringloop winkels die ze daar opgezet hebben de voorbije jaren heeft elk van deze kringloopzaken ook een hele boel sociale projecten rond zich, zoals het ondersteunen van organisaties zoals scholen, klinieken, indianen reservaten en sport verenigingen. 

Missiewerk is een unieke kringloop organisatie in de zin dat het haar donaties niet gebruikt in eigen land maar wel in buitenland, waar de er nog wel een nood is aan de goederen waar wij in de Benelux een groot teveel van hebben.

Gratis ophaal dienst

Met een enthouisiast vrijwilligersteam gaan ze vanuit de provincie Antwerpen elke dag op pad. Mensen kunnen kiezen om zelf hun donaties tot bij ons te brengen, of kunnen gebruik maken van onze Donaties komen het vaakst van mensen met een overlijden in de familie, of waarvan er familie naar een rusthuis verhuist. Mogelijk heeft u ook overtollige tweedehands spullen? Missiewerk komt ze met plezier bij u thuis gratis ophalen! Bekijk op de Missiewerk Kringloop website welke spullen zij allemaal kunnen gebruiken en vind daar de contact gegevens terug.

Spullen doneren aan Missiewerk

Voelt u zich geroepen om ons te helpen?  aan Missiewerk Kringloop, en maak gebruik van de gratis ophaal dienst!

Ophaling van volledige inboedels

Ook het  doet Missiewerk tegen de meest faire condities en prijzen. Heeft u een bezemschone oplevering nodig van een pand? Lees verder op de Missiewerk website voor meer info hier over.

Door digikring